«

»

Feb 29

Adsense, Java och Chipmusik

Äntligen har jag lyckats övertyga Adsense att jag faktiskt visst har något innehåll på min sida. Jag har väl fått minst fyra negativa svar de senaste veckorna men nu tillslut ångrade de sig och lät mig få ha några små annons-rutor på min sida.

Labb 4 i nätverkskursen hoppas jag kan bli klar Imorgon. Det kanske inte är så troligt men jag hoppas i alla fall. Jag och Kalle har väl fått ganska bra koll på Java i alla fall så det ska nog lösa sig. Vi har gjort ganska så fina debugutskrifter och det är väl i stort sett bara “recv” funktionen kvar.

Fredag ser ut att bli en jobbig dag. Dels så ska jag hålla en presentation av något på fem minuter, men sen ska jag också skriva dugga i Ruby. Duggan handlar om bland annat DSL, Domain Specific Languages, parsning och constraint networks.  Inget av dessa känner jag mig särskilt säker på, men jag antar att jag ändå måste göra tentan så…

Till presentationen ska jag nog göra en liten mysig Keynote så blir det nog lite lättare att förmedla sitt budskap. Först hade jag tänkt att prata om Einsteins tvillingparadox, men jag känner att det finns risk att det skulle bli lite väl krångligt och tidskrävande om man skulle råka gräva ner sig i både allmän och speciell relativitet för att förklara varför det egentligen inte är en paradox. Istället ska jag not försöka slänga ihop något om chipmusik.

 

2 comments

 1. Annie

  På fredag blir det chipmusik, och nästa vecka blir det chipsmusik! : )

  Håller tummarna för dig, det vet du!

  1. Jonathan

   Jaa! Grillchips och DH-mys blir det då : )

   Jag ska göra mitt bästa, även om det inte är så värst bra!

Comments have been disabled.